Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten Oy Moccamaster Nordic Ab (”Moccamaster”), Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa, käsittelee henkilötietoja toiminnassaan.

1. Henkilötietojen käsittely

Mahdollistaaksemme palvelujemme tarjoamisen, kuten Moccamaster 10-vuoden takuun myöntämisen sekä uutiskirjeemme lähettämin, joudumme käsittelemään tiettyjä henkilötietoja, kuten nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi.

2. Miksi käsittelemme henkilötietoja

2.1. Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä

Käsittelemme henkilötietoja noudattaen voimassaolevaa yksityisyyden suojaa koskevaa lainsäädäntöä.

Käytämme henkilötietojen käsittelyyn Cogniton tarjoamaa sovellusta. Sovellus täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset ja käytämme sitä tilausten ja takuiden käsittelyyn sekä uutiskirjeemme lähettämiseen sähköpostitse ja tekstiviestein. Takuun rekisteröimiseksi oikealle henkilölle ja uutiskirjeemme lähettämiseksi sinulle uutiskirjeemme tilaajana, sinun tulee täyttää takuulomakkeelle nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä keittimen ostokuukausi ja -vuosi.

Cognito pitää lokikirjaa ja tilastoi kaikkia uutiskirjeemme käyttäjätoimintoja. Tämä käsittää lokikirjan pitämisen siitä, kuinka usein uutiskirjeemme avataan, kuinka monta kertaa uutiskirjeessä olevia linkkejä klikataan, kuinka moni uutiskirjeen tilaajaa lopettaa kirjeen tilaamisen ja kuinka moni lähettämistämme sähköposteista palautuu meille.

Käsittelemme henkilötietoja ainoastaan siinä määrin, kun se on tarpeellista laajennetun takuun myöntämiseksi ja asiakkaidemme kanssa solmittujen sopimusten ehtojen täyttämiseksi. Käsittelemme henkilötietoja kahden eri laissa säädetyn perusteen nojalla: (i) GDPR 6 (1)(a) artiklan mukaisen suostumuksen perustella, jonka nojalla lähetämme sinulle uutiskirjeemme; ja (ii) kanssamme solmimasi sopimuksen perusteella (ks. GDPR 6 (1)(b) artikla), jonka nojalla käsittelemme tietojasi takuun myöntämisen yhteydessä.

Cognito on henkilötietojemme käsittelijä ja olemme allekirjoittaneet Cogniton kanssa sopimuksen koskien Cogniton suorittamaa henkilötietojen käsittelyä.

2.2. Henkilötietojen käsittely markkinointitarkoituksia varten

Markkinointitarkoituksia varten tehtävän henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tavoittaa yrityksemme olemassa olevat, potentiaaliset ja tulevat asiakkaat palveluidemme markkinoimiseksi. Tilaamalla uutiskirjeemme suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin (GDPR artikla 6 (1)(a)).

3. Evästeiden käytöstä

Käytämme kotisivuillamme evästeitä. Lisätietoa evästeistä on löydettävissä evästekäytännöstämme.

4. Tietoturva

Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että käsittelemme henkilötietoja niiden riskiä vastaavaa turvallisuustasoa noudattaen, mm. toteuttamalla toimenpiteitä henkilötietojen luottamuksellisuuden, käytettävyyden ja eheyden varmistamiseksi.

5. Henkilötietojen siirtäminen ja alihankkijoiden käyttö

Henkilötietojasi säilytetään pilvipohjaisessa tietokannassa EU:ssa ja tiedot ovat ainoastaan meidän ja tietojenkäsittelijämme, Cogniton, saatavilla. Kenelläkään muulla ei ole pääsyä henkilötietoihisi.

Käsittelemme henkilötietoja hyvää tietojen käsittelytapaa noudattaen sekä voimassaolevien vaatimusten, lainsäädännön ja viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.

Keräämiämme henkilötietoja käyttävät ainoastaan me ja tietojenkäsittelijämme. Joissain tapauksissa tietoja voidaan siirtää Moccamasterin muille kansainvälisille yhteisöille. Olemme tietojen siirron yhteydessä toteuttaneet tarvittavat hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet tietoturvallisuuden takaamiseksi ja henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta henkilötietoihin pääsyltä, tietojen käyttämiseltä, muuttamiselta tai tuhoamiselta.

Keräämiämme henkilötietoja ei käsitellä EU:n / ETA:n ulkopuolella.

6. Oikeutesi

Rekisteröityneenä asiakkaanamme sinulla on oikeus vaatia pääsyä henkilötietoihisi ja oikeus henkilötietojesi oikaisemiseen ja/tai poistamiseen.

Mikäli huomaat, että jokin sinusta keräämämme henkilötieto on virheellinen, voit muokata tai oikaista tietojasi uutiskirjeestämme löytyvän linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös olla meihin suoraan yhteydessä ja pyytää tietojesi oikaisemista. Sinulla on lisäksi oikeus vaatia, että henkilötietosi siirretään sinulle tai toiselle rekisteripitäjälle.

Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit koska tahansa peruuttaa suostumuksen olemalla yhteydessä meihin.

7. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kun tiedot ovat tarpeellisia sitä tarkoitusta varten, johon ne on kerätty. Emme säilytä henkilötietojasi tätä pidempää, ellei meillä ole tietojen käsittelylle muuta laissa säädettyä perustetta.

8. Oikeutesi koskien takuuta

Rekisteröidessäsi 10 vuoden takuun Moccamaster-keittimellesi, annat suostumuksesi siihen, että tallennamme nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tietokantaamme. Säilytämme näitä tietoja, kunnes pyydät, että tiedot poistetaan. Voit itse peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen seuraamalla jokaisessa uutiskirjeessä olevaa, opt-out linkkiä. Pyydämme huomioimaan, että mikäli perut tilauksen, menetät 10-vuoden takuusi.

9. Yhteydenotto (rekisterinpitäjään) ja valitus valvontaviranomaisille

Sinulla on oikeus vastustaa sitä, että käsittelemme henkilötietojasi. Voit lähettää henkilötietojesi käsittelyä koskevan vastustuksen meille sähköpostitse osoitteeseen info.fi@moccamaster.com. Mikäli olet tyytymätön suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyyn, voit tehdä asiasta valituksen tietosuojavaltuutetulle.